Atoom Alliantie
Facebook Image
Follow Us On Twitter - Image

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
zonnepark Heinenoord 1 768x278Het zonnepanelen complex zoals de gemeente dit wil realiseren.
Waarschijnlijk ben jij net als wij, begaan met onze natuur, en zeker die vlakbij. En wellicht maak jij je ook hard voor je eigen gezondheid, die van je naasten en die van jouw (klein-) kinderen. En héél misschien ben jij ook wel iemand die helemaal klaar is met de verhaaltjes die ons verteld worden.

Het verhaaltje bijvoorbeeld dat 5 windturbines en 30 ha zonnepark in Heinenoord goed zouden zijn voor ons en voor ons milieu. Nu, dat dat echt onzin is kun je uitvoerig lezen op https://hoekschewaardsbehoud.nl/. Er staat veel informatie en YouTube filmpjes die toelichting geven.

Vind je bovenstaande al onzin? Lees dan vooral niet verder en even goede vrienden.

Ben je wel benieuwd waar de Stichting Wind van Voren, Barendrecht tegen Windmolens en Hoeksche Waards Behoud zich hard voor maken? Verdiep je dan vooral. Vind de websites en/of Facebook pagina's.

Op https://hoekschewaardsbehoud.nl/12-zonnepanelen/97-zonnepark-heinenoord kun je uitvoerig lezen hoe de gang van zaken is gegaan, en dat deze verre van fair is verlopen. En dat het meedenken https://hoekschewaardsbehoud.nl/12-zonnepanelen/98-meedenken echt een wassen neus is. Veel Hoeksche Waarders weten hier nog helemaal niets van af zelfs.

Op https://hoekschewaardsbehoud.nl/12-zonnepanelen/102-flyer-zonne-park-heinenoord vind je een flyer met erg makkelijke én effectieve stappen om zelf te ondernemen. Zoals de flyer downloaden en deze op je raam plakken.

Via https://hoekschewaardsbehoud.nl/8-politiek/99-mail-je-raadslid kun je met 1 druk op de knop 1 of álle raadsleden mailen en hen vertellen dat er sprake moet zijn van échte participatie.

Deel vooral ook deze tekst met zoveel mogelijk mensen uit de Hoeksche Waard via mail, social media en/of what's app bijvoorbeeld.

Hartelijk dank, namens bewoners uit de Hoeksche Waard en met name Heinenoord.

BBB Blok witEen slogan die ons verantwoordelijkheid geeft in plaats van oplegt, die ons laat participeren in de maatschappij in plaats van laat volgen. Die ons moed geeft in plaats van angst.
De burger is baas en de politiek mag volgen.
logo landelijk meldpunt bomenkap
logo landelijk meldpunt bomenkap

HWbehoud op Twitter