Atoom Alliantie
Facebook Image
Follow Us On Twitter - Image

(Leestijd: 1 minuut)
Blijf op de hoogte en denk kritisch mee.
Van de website: https://www.gemeentehw.nl/home/woningbouwprojecten/windpark-oude-maas/

Meer informatie

Gemeente Hoeksche Waard houdt belangstellenden via een (digitale) nieuwsbrief op de hoogte van de stand van zaken van het hele proces rondom de windturbines. Wilt u zich abonneren op de nieuwsbrief?
Stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u liever een papieren exemplaar? Laat dit dan weten via telefoonnummer  088 – 647 1409, u krijgt dan een papieren exemplaar toegezonden.

Contact

Heeft u nog vragen over het windmolenpark Oude Maas? Neem dan contact op met projectleider Moniek  Stapel-Filak. U kunt haar telefonisch bereiken via 088 – 647 1421 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


BBB Blok witEen slogan die ons verantwoordelijkheid geeft in plaats van oplegt, die ons laat participeren in de maatschappij in plaats van laat volgen. Die ons moed geeft in plaats van angst.
De burger is baas en de politiek mag volgen.
logo landelijk meldpunt bomenkap

Interessante videos

Om naar youtube te gaan klik op de afspeelicon - dan rechts onderin op het vierkantje - voor ondertiteling kies het tandwieltje in youtube - ondertiteling - met escape keer je weer terug op de website

De onmogelijkheid van windturbines

Klimaatverandering: wat zeggen de wetenschappers

Kunnen we op wind en zon vertrouwen?

Zijn 97% van de kimaatwetenschappers het eens?


Wat is er mis met wind en zonneenergie?

Klimaat of milieu?