Atoom Alliantie
Facebook Image
Follow Us On Twitter - Image

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
De gemeente begint het blijde nieuws met de mededeling dat we in 2050 onze woningen niet meer met aardgas zullen verwarmen.
Een besluit op een achternamiddag genomen door de landelijke politiek en uniek in de wereld, maar wij zijn dan ook een bijzonder (dom) volk, althans de politici die zogenaamd het volk vertegenwoordigen.

Let op: in 2030 wil de gemeente Hoeksche Waard al 20% van winkels, woningen en gebouwen omgetransitioneerd hebben naar een gasloze variant. Dat is dus over een jaartje of 9.
Ga maar vast sparen!

Bijgaand alvast wat mooie plaatjes van de onzalige plannen die men heeft.
Op de website van de gemeente is het allemaal wat verborgen weergegeven, maar het prachtige rapport wat waarschijnlijk tienduizenden euro's heeft gekost, kunt u hier vinden: https://www.gemeentehw.nl/concept-transitievisie-warmte/We hebben het wat gemakkelijker gemaakt door hieronder allerlei plaatjes te tonen waarbij u op woningniveau kan kijken wat dit voor u betekent. In ieder geval kost het een hoop geld en dan heeft u uw mooie hoogrenderende gasketel ingeruild voor een all electric state of the art warmtetoestel. Een hoop geld en waarschijnlijk een iets minder warmteresultaat in de winter en heeft u uw steentje voor de 0,00007 graden minder opwarming van de aarde gerealiseerd.
Helaas zijn de kosten meer dan 0,00007% van uw inkomen, maar dat terzijde een kniesoor die daar op let.


BBB Blok witEen slogan die ons verantwoordelijkheid geeft in plaats van oplegt, die ons laat participeren in de maatschappij in plaats van laat volgen. Die ons moed geeft in plaats van angst.
De burger is baas en de politiek mag volgen.
logo landelijk meldpunt bomenkap
logo landelijk meldpunt bomenkap

HWbehoud op Twitter